myTaste.se silverstenk - february 2016

Helgens gottigheter

 
 Helgen har varit fullproppad med en himla massa gott och en himla massa avsaknad av motion ;)
Gårdagens middag var däremot helt klart värt det, och jag kom till mathimlen! En bbq glaserad calefornia steak
med smörstekta sparris och sallad med bland annat rädisa, parpika och lök. Serverade mig ett glas vitt till det och vi hamnade på 12 smartpoints. Det är helt sjukt lågt för så jädra god mat. Vilket innebär : Mat behöver inte vara fullmatad med fett, socker och kolhydrater för att vara god. Den kan vara snålare på både fett, socker och kolydrater men fortfarande vara himmelsk!

Kram, Silverstenk


Mat, Viktresa | | Kommentera

Fredagsflytt

Igår var de fredagsflytt som gällde! Men eftersom jag är sjukskriven blev de mest bärande av soffkuddar och  andra lättare grejer ;) Men inte får man mindre god lunch för de! Som tack för hjälpen blev jag bjuden på lunch och den kebabsalladen satt som ett smäck! Mums!

Kram, SIlverstenk
 
 
 
Vardag | | Kommentera

En bra dag 
 


Tro det eller ej, men jag kom ut på promenad med jycken ;) Över stock och sten traskade vi omkring i nästan en timme, helnöjd hund och helnöjd tjej! Det var pass nummer 8 av 25, ( #påskutmaning16 på instagram) ,det går bra nu! :)
Dagen till ära blev jag bjuden på middag, så himla gott så jag tror jag smäller av! Rotmos med picknickbog och senap. VARFÖR gör jag inte de oftare?! Det måste de bli ändring på:)

Kram, Silverstenk

 
 
Mat, Träning, Vardag, Viktresa | | Kommentera
Upp