myTaste.se silverstenk - march 2016

Mör i kroppenHåhåjaja, idag är man inte kaxig inte! Det blev att vara i trädgården hela långa dagen igår, klippte buskar och grävde för land, bar på stockar och stenar. Allt som allt skrapade jag ihop hela 21 aktivitetspoints igår! Klapp på axeln för den ;)

Men eftersom jag har en trasig arm så brukar jag inte utsätta den för vidare tungt arbete. Men att ha trädgård på landet är inte annat än tungt kroppsarbete haha.. så idag är jag lagom mör, och lite svullen. Men det är det strået en drog i detta jordeliv, och så är de med de. Lite lida får man utså, när en får njuta hela sommaren av det underbara man slitit för hela våren :)


Middagen igår blev mina hemlagade kebabjärpar med ris och sötsur tomatsås för 9sp! Det var så himla himla hiiiimla gott så när jag var färdig blev jag nästan ledsen, jag ville så gärna ha mera haha.. Såsen blev himla bra med faktiskt, med lök och morot i en skön mix med sötsyrlig tomat. :)

När kvällen kom var mina dagliga points slut, men jag var så fasligt sugen på choklad. Inte hjälpte det mycket att det stod ett påskägg på vardagsrumsbordet innehållande 10 st plopp! Men jag stålsatte mig och kokade en kopp choklad på kakao och sötad med vanligt socker för 3vb. Det var jag värd, efter allt slit under dagen! ;)

Kram, Silverstenk

 
Träning, Vardag | | Kommentera

Ägg från glada hönor
Jag har fått en hel platta nya ägg nu också! Det går åt i perioder hemma hos mig, har jag inga så använder jag inga heller. För som bekant så köper jag inga ägg från affären, utan bara i äggboden.

Till frukost idag blev det därför min version på ägg och bacon! Lite bräckt skinka, stekta äggvitor och grönsaker. Voila, hur gott som helst för bara 1 sp för den som räknar! :)

Kram, Silverstenk
Mat, Vardag, Viktresa | | Kommentera

Påsken kom och gick


Oj nu var det längesen! Hoppas allt är bra med er där ute i vårt avlånga land! :)
Påsken kom och påsken gick även i år. Min påskutmaning gick väl både bra och dåligt skulle jag säga! Haha.. Jag sprang 3 km, jag stod helt still på vågen och jag tränade 18 pass. Det duger iallafall! Inte blev de minus 3 kg, 5 km jogg och 25 träningspass. Men det är så livet är, ibland blir det som man tänkt och ibland inte .. :)

 
 
Så nu har jag förstås tänkt mig att rivstarta denna vecka med ett veckomål! Och det är de som får mig att lyfta på rumpan och göra något åt saken när man gottat ner sig för djupt i soffan ;)
Denna vecka siktar jag på 40 aktivitetspoints, 30 km i benen och ett minus på vågen! Det känns bra och realistiskt för denna vecka :)

 
 
Jag och min man skulle kört oss en terrängrunda igår, men han kände sig inte helt frisk i kroppen så vi körde på en hemmadag här i trädgården istället! Det är välbehövligt, mycket döda buskar och löv som behöver räffsas. Jag har påbörjat ett potatisland med, så jag har att göra! :) Så bara igår skrapade jag ihop 14 aktivitetspoints och 4 km i benen. En får vara nöjd med det lilla :)

Kram, Silverstenk


 
Träning, Vardag, Viktresa | | Kommentera
Upp