myTaste.se silverstenk - may 2015

Maten och utmaningen

 
 
 


Hur var de nu med maten och viktresan då? Jo, jag har ju en utmaning nu till midsommar. Mitt mål är -4kg och ett glatt humör ;)  Och såklart går dem två målen lite hand i hand. haha...
Men det är inte helt lätt, känsloätare som man är. Jag står mest still, men jag hoppas att det lossnar snart. Jag har haft en känslo-berg-och-dal-bana senaste månaden och då blir maten lite si och så också.

Träningen har gått käpprätt åt skogen haha... Ingen alls med andra ord. Men det är så svårt, jag vill träna för min skull och för att jag tycker det är kul. Tyvärr har jag bundit upp mig med aktiviteter ihop med vänner - bland annat gruppträning- någonting jag inte alls är ett fan av. Kompisarna blir sura när man avstår och sen är den onda cirkeln igång. Jaja, vi gör ju saker för vår egna skull- inte andras. Det gäller bara att komma ihåg det ibland.

Hoppas ni har de bra, och att ni når era mål! Kom ihåg de, att det är inte alltid lätt. Men det är viktigt att inte ge upp.

Kram, Silverstenk.
Mat, Viktresa | | En kommentar

Dålig uppdateringhej kompisar!
Gud vilken dålig uppdatering jag har haft! Jag är ledsen för de, ni är lika trogna besökare ändå, ni förtjänar bättre uppdatering!

Mycket har hänt i livet, eller kanske inte mycket alls, det beror ju på hur man ser de! haha :) Men mellan varven av provtagningar, examineringar, träning och mat har jag inte funnit orken att blogga. Jag har uppdaterat instagram ändå, men det är nog allt.men nu ska jag väl ta mig i kragen igen och försöka bli bättre :) Skolan är slut för iallafall 1 månad framöver, jag jobbar istället och nu ska jag förhoppningvis hitta lite gnista igen:)

Kram, SilverstenkMat, Vardag, Viktresa | | Kommentera
Upp