myTaste.se silverstenk - october 2015

När tiden inte räcker till

 
 
 
 
Hösten har anlänt och de med besked. Jag önskar att jag hann njuta mer och gå fler promenader. Just nu hinner jag verkligen inte mer än skola, jobba, äta och sova haha... 
 
Men jag hoppas de släpper denna vecka. Man mår så bra när man får komma ut och röra på sig. Andas lite frisk luft. Och jobba av lite av de där man hetsåt när tentan inte gick som man ville ..;)
 
Kram, Silverstenk
Vardag, Viktresa | | Kommentera

Många bollar i luften

 
 
 
 
Just nu är de hårdköra här. Jag både pluggar och jobbar extra denna vecka så jag kör slut på mig själv haha :) men extrapengar blir de och lyckas jag nå något av mina delmål kan jag då kanske köpa något fint som jag tycker mig vara värd. ;)
 
Perfekt snack i stressiga tider är kanelpudrade äpplen. Så gott! När jag är stressad är de som att trycka på en knapp i huvudet "ät allt du kommer över" haha... så snabba goda mellis och snacks är nyckeln :) 
 
Ha en bra dag! 
Kram, silverstenk
 
 
Mat, Vardag, Viktresa | | Kommentera

Måndagsfika

 
 
 
 
Igår var en dag med jobb, skola och sen avslutade vi med gäster på fika! :) jag hade bakat en paj med mördegsbotten, honungslungade äpplen och smuldeg på toppen. Hur gott?! Grymt gott haha..
 
Jag gjorde den utan points i åtanke, de är en sådan sak jag inte bryr mig om. När de bjuds på fika/mat eller dem fåtal ggr jag har gäster så räknar jag inte innan utan lagar och bakar de som är gott och äter sedan de jag vill. 
 
Jag åt ca 1/16 del paj med vaniljsås och efteråt när gästerna åkt hem räknade jag och det blev 6pp. Helt okej för mig! :) det togs av VBn och det är också okej. :)
 
Kram, Silverstenk
 
 
 
Mat, Vardag, Viktresa | | Kommentera
Upp