myTaste.se silverstenk - january 2015

vårjacka

 
 
 
 
Ikväll har jag surfar omkring i jakt på vårjacka ( tidigt men jag gillar att vara ute i god tid) så hittade jag förra årets godingar! Ville så gärna ha en men hade inte 600 kr att köpa en för. Så de fick vara. Men så hittar jag dem, nu på rea! För 150 kr! Lyckan var total. :)
 
Dock fanns bara medium kvar i storlek. Och i ärlighetens namn är jag lite osäker på om de inte är för stort. men jag tror de kan vara snyggt att ha mer lössittande också, de är ju lite sån modell :)
Nu återstod bara den stooora frågan, jag drabbas alltid av sådan beslutsångest, vilken färg?
Men gissa vad. Jag köpte båda två. Hihi:)
 
Kram, silverstenk
 
 
Vardag, Viktresa | | Kommentera

silverstenks piroger

 
 
 
 
 
Idag gjorde jag piroger! Haha, allt blir inte vackert första gången man gör de, men ett gott försök var de! Varje pirog är 5pp styck, grymt! :) pricken över i:t var lätt att köttfärssåsen fick puttra i hela 5 timmar. Underbart!
 
Jag kommer ge er receptet på dessa godingar, håll ut! Trycket är stort,  både på instagram har ni frågat och här på bloggen sköt statistiken i höjden! Hihi. Lägger upp det i morgon! 
 
Kram, silverstenk
 
 
 
Mat, Recept, Viktresa | | Kommentera

stå still

 
 
I Dag var de vägningsdag! Jag ligger still sedan förra veckan,  det känns förstås bra.:) men samtidigt är jag tvungen att rannsaka mig själv, varför. Varför ligger jag still,  när jag ätit bra och hållt fokus.
jag har förvisso varit sjukt hungrig mest hela tiden, mot kvällen kan jag ha tagit vb för att inte lägga mig hungrig. 
 
Jag vet att jag varit jätte dålig på vatten denna vecka. Och vatten har betydelse faktiskt. I lagom mängd förstås; man kan även dricka ihjäl sig på vatten. :)
 
Jag har inte motionerat. Typ alls. Jag har inte kommit upp i stegmål en enda dag denna vecka,  ( stegmål är 7000 steg, det är "må bra" mängd, mer är alltid bra också förstås! ) men denna vecka har varit skit dålig på de sättet. 
 
Jag är såklart glad att det inte är Plus istället för att stå till. Men jag har 5 kg kvar till stora målet; då vill det till att man är ärlig mot sig själv :) 
 
Nya mål:
- dricka vatten
- komma upp i stegmål
- försöka hitta matbalans, motverka plötslig hunger
 
jag gör mitt bästa så får vi se hur det går! :)
 
Kram, silverstenk
 
 
 
Vardag, Viktresa | | Kommentera
Upp