myTaste.se silverstenk - january 2016

Det blir lite tyst


Det kommer bli lite tystare här och på instagram ( @silverstenk) Men jag kommer att försöka göra uppdateringar, iallafall någon om dagen.
Min älskade sambo har förlorat en närstående och därför kommer jag inte att ha lika mycket att dela med mig av och så vidare. Ni förstår säkert.

Men jag kommer fortfarande att försöka ge den lilla inspiration jag har att ge.

Kram, Silverstenk

Vardag | | Kommentera

Risrätter rockar
 
 
 
Jag gillar rätter med ris. Det är så himla gott och lätt att ta hand om rester om man kokar förmycket. (Som jag ALLTID gör haha). Igår slängde jag ihop paprika, lök, purjolök och champinjoner i en stekpanna med matfett, brynte mjukt och tillsatte ris, salt, peppar och soja. Så enkelt, så gott!
Tre portioner à 6 smartpoints är helt okej lunchlådor! Så det blir de på jobbet idag. :)

Hur gillar ni ert ris?

Kram, Silverstenk


Mat, Vardag, Vegetariskt, Viktresa | | Kommentera

Springa sig lugn i själen

Igår begav jag mig till gymmet igen, efter ett litet uppehåll vad det gäller större ansträngning haha:) Men det var så skönt att vara där igen. Det märks ganska tydligt hur lite kondis man har. Jag tog inte ut mig helt utan började med lite pw som uppvärming och sedan 2km jogg, Sedan rundade vi av med jobba-med-din-egna-vikt-övningar. :) Jag gillar att springa. Det gör mig lugn i själen. Och i år har jag ett träningsmål: Springa milen. Det hade jag förra året med, vi får väl se hur de går ;)

Kram, Silverstenk


Träning, Vardag, Viktresa | | Kommentera
Upp