myTaste.se silverstenk - november 2014

Adventsstök med points i baktankarna

Nu doftar hela huset sådär alldeles underbart och nybakat :) Jag har ledig helg och faktum är att jag är långledig. Så nu blir de adventsstök för hela slanten! Idag bakade jag lussebullar och pepparkakor, idag är sambon med sin bästa vän, så när dem kommer hem igen ska jag bjuda dem på fika.:)

 
 
Lussebullarna blev riktigt stora och fina, och dem kostar bara 4pp styck :) Alldeles lagom att äta till adventsfikat, Utan att behöva norpa alltför många VB och vara ledsen för de.

Pepparkakorna däremot var jag lat över i år, jag köpte färdig deg. *Skämskudde fram* Annars gör jag alltid min egna deg, men i år gjorde vi annorlunda.


 
Pepparkakorna är som vanligt, 10 g 1 pp :) Nöjd med dagens prestation!
Nu är de bara allt gottis kvar, i form av tryfflar och knäck och kanske ett och annat risbräck. :)

Kram, Silverstenk
 
Vardag, Viktresa | | Kommentera

Ärad vare frukosten, gröt i mitt <3Detta var gårdagens frukost, samma var de idag, men med senap på skinkmackan. hihi.
Det blev då liksom nästan ultimat bra för julkänslan. Dock ska det ju vara griljerad julskinka, helst hemkokt, och så risgrynsgröt och inte havregrynsgröt med vanilj. Men, nu var de de och det var fantastiskt himla jättegott det också!

Länge leve gröten, för ack så mätt man blir. Och man känner sig liksom bra, efter en stadig grötfrukost. Vad äter ni helst som första mål på dagen?

kram, Silverstenk
Vardag, Viktresa | | Kommentera

Oh happy day
Jag var häromdagen däven över att jag kilat upp ett par hg senaste veckan, och därför kontrade jag med måttbandet, Och titta! ytterligare -4 cm. Nog fasiken blir man på gott humör av de!

Jag jobbar denna vecka med att tycka om min spegelbild oavsett vad vågen visar, men visst hjälper de också att vågen idag kilat ner på 68 kg igen. A-M-A-Z-I-N-G. Är det rätta ordet för hur de känns!

Målet till jul var 68.0 kg. Det är inte långt ifrån nu. Kanske kilar vi ner lite till, kanske inte. Ingen brådska, för jädrar i min lilla låda, såhär bra har de aldrig gått eller kännts förut!

Jag vill skicka ut all den positiva energi jag har med mig idag, så ta emot vv-kompisar!
Tillsammans fixar vi de här! Pepp Pepp!


Kram, Silverstenk
Träning, Viktresa | | Kommentera
Upp