myTaste.se silverstenk - Hitta tillbaka

Hitta tillbaka

 


Hallå mina sockerbönor!! Hur har ni det där ute i vårt avlånga land?!
Här har jag det fint. Efter en lång skön sommar med mycket av det goda i livet, ibland lagom i mängd och ibland också helt galet mycket, har jag nu landat i en behaglig vardag.

Min semester gav mig 3 stadiga, fluffiga och mjuka kilo plus. Men redan efter 2 veckor lyckades jag gå ner alla 3kg och som en liten bonus ytterligare nästan 1 kg.
Det är vad vardag, rutiner och lite jädrar anamma kan bidra till! :)


Under dessa senaste tre veckor har jag ätit pizza, varma mackor, soppa, frukt, varm choklad, grönsaker, pasta, ris, kyckling, kött, korv. Ja, verkligen allt mellan himmel och jord! Man kan äta vad man vill, men man måste äta på rätt sätt. En del av det jag ätit kommer jag dela med mig recept på. För att äta gott och nyttigt bör man dela med sig av, så fler kan njuta med gott samvete. :)

Jag har hittat tillbaka till min sköna medelväg, där jag njuter av livet och mår bra inifrån och ut. Och nu ska jag också försöka lägga mer tid på bloggen, jag ser i min statistik att ni är ett helt gäng med trogna följare som kikar in här varje dag trots att uppdateringen varit tom. Tack för det, nu ska det bli ändring ♥

Kram, Silverstenk
 
 
 
Mat, Vardag, Viktresa | |
Upp