myTaste.se silverstenk - Mör i kroppen

Mör i kroppenHåhåjaja, idag är man inte kaxig inte! Det blev att vara i trädgården hela långa dagen igår, klippte buskar och grävde för land, bar på stockar och stenar. Allt som allt skrapade jag ihop hela 21 aktivitetspoints igår! Klapp på axeln för den ;)

Men eftersom jag har en trasig arm så brukar jag inte utsätta den för vidare tungt arbete. Men att ha trädgård på landet är inte annat än tungt kroppsarbete haha.. så idag är jag lagom mör, och lite svullen. Men det är det strået en drog i detta jordeliv, och så är de med de. Lite lida får man utså, när en får njuta hela sommaren av det underbara man slitit för hela våren :)


Middagen igår blev mina hemlagade kebabjärpar med ris och sötsur tomatsås för 9sp! Det var så himla himla hiiiimla gott så när jag var färdig blev jag nästan ledsen, jag ville så gärna ha mera haha.. Såsen blev himla bra med faktiskt, med lök och morot i en skön mix med sötsyrlig tomat. :)

När kvällen kom var mina dagliga points slut, men jag var så fasligt sugen på choklad. Inte hjälpte det mycket att det stod ett påskägg på vardagsrumsbordet innehållande 10 st plopp! Men jag stålsatte mig och kokade en kopp choklad på kakao och sötad med vanligt socker för 3vb. Det var jag värd, efter allt slit under dagen! ;)

Kram, Silverstenk

 
Träning, Vardag | |
Upp